Ik ben Ingrid Voesten Horstermans en heb mijn salon in Swolgen.

In 1993 heb ik de opleiding afgerond aan de MDGO UV in Veldhoven en ben toen ook met mijn eigen salon begonnen. Na mijn opleiding heb ik werkervaring opgedaan bij enkele andere schoonheidsinstituten. Daarnaast heb ik nog de voortgezette opleiding gedaan waar ik me verder gespecialiseerd heb in elektrisch ontharen en acne. Ook heb ik een opleiding gevolgd medische dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Door deze opleiding leer je het herkennen van huidafwijkingen en kunnen klanten in een vroeg stadium doorverwezen worden naar een arts.

Ik heb me gespecialiseerd in natural face lifting, dit is een methode met verschillende massage technieken om de huid te verstevigen en fijn lijntje te vervagen, dit allemaal op een natuurlijke manier zonder inspuitingen en behandelingen die schadelijk kunnen zijn voor de huid.

Acne behandelingen en elektrische ontharen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Merken

In de salon werk ik met Dr Baumann en het individuele huidconcept!

Dr Baumann is een merk op natuurlijke basis, zonder parfum, chemische conserveringsmiddelen en minerale oliën. Ik vind het belangrijk in mijn salon om samen met u ervoor te zorgen dat u huid er goed uitziet en op een natuurlijke manier ervoor te zorgen dat de huid minder snel verouderd.

Skinphilosophy is een merk waar enkel ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en dermatologische huidverdraagzaamheid in de producten worden verwerkt. Hierdoor kunnen ook zeer gevoelige huiden behandeld worden met deze producten. Een top merk voor huidverbetering!

Het individuele huidconcept is een product op maat, na een huidmeting wordt het product op maat gemaakt voor jouw huid, de crème is ook vrij van huidbelastende ingrediënten.

De make up die ik gebruik is van het merk Zao een refill make-up merk, 100% natuurlijk, en vriendelijk voor huid en milieu 100% vegan!

 

U kunt bij schoonheidssalon Ingrid terecht voor:

  • Diverse gezichtsbehandelingen
  • Natural Face Lifting
  • Huidverbeterende behandelingen
  • Acne behandelingen
  • Electrisch ontharen
  • Pedicure
  • (bruids) Make up
  • Cadeaubonnen

U bent van harte welkom bij schoonheidssalon Ingrid