Jouw individueel huidconcept!

Weet jij ook door het grote aanbod van crème niet meer wat goed is voor jouw huid? Heb je last van huidproblemen of wil je gewoon resultaat zien?

Dan heb ik nu een oplossing voor jou! Het individuele huidconcept!

Het individuele huidconcept is een exclusief praktijkconcept. Het is een effectieve behandelmethode voor huidverbetering en het bevorderen van de gezondheid van jouw huid.

Met een computerondersteunde huidanalyse van ’s werelds marktleider op het gebied van huidanalyse-apparatuur, meet en documenteren we nauwkeurig de huidige huidconditie en de biologische leeftijd van de huid met behulp van verschillende sondes en een hoog-resolutie camera. Op basis van de meting bepaalt de software een formule op maat uit 17 innovatieve actieve ingrediënten en twee hoogwaardige basiscrèmes. Op basis van de analyse stellen wij u een verzorgingsproduct samen om de individuele huidconditie te verbeteren in overeenstemming met de actuele huidbehoefte.

 

Ik zie wat jij niet ziet!

De zuurmantel ook wel de microbiome van de huid genoemd kan uit balans raken en de nodige problematiek op de huid veroorzaken. De microbiome kan worden verbeterd door een gerichte toevoer van vocht en vet, maar je moet wel weten welke noodzakelijk is! Tijdens de metingen worden vocht, sebum en de elasticiteit van de huid gemeten.

De huidcamera analyseert belangrijke condities in de huid zoals pigmentstoornissen en erytheem. De mate van droogte in de huid is reeds bepaald door een sebum meting, maar de effecten die deze droogte geven op het huidoppervlak ‘’het microreliëf ’’ wordt door de camera geanalyseerd op: de aanwezigheid van schilfertjes, en de mate van verhoorning van de huid.

Om de huidanalyse zo correct mogelijk uit te voeren is het van belang dat je vanaf de avondreiniging ervoor geen verzorgingsproducten meer gebruikt! Oog make up en lippenstift mag wel!

Ingrediënten volgens recept!

De analyse vormt de basis voor de receptuur van de crème die precies is afgestemd op de huid. De software toont na de huid meting het individuele recept voor een dag- en nachtverzorging. Indien de huid na analyse een specifieke behoefte weergeeft, toont de software ook een recept voor een specialiteit product waar de huid mee behandeld kan worden.

De basis is vrij van alles wat de huid belast!

Deze basis crèmes zijn vrij van: schadelijke emulgatoren, minerale olieproducten, conserveringsmiddelen, parfum- en kleurstoffen, microplastics en parabenen.
Aangezien de individuele huidverzorgingsproducten geen allergene ingrediënten bevatten, kun je al na enkele dagen zeer goede en zichtbare resultaten zien. Ook bij huid problemen zoals psoriasis, neurodermatitis, acne, rosacea, eczeem en een zeer gevoelige droge huid hebben baat bij deze samenstelling van crèmes.

Jouw crème op recept en eventueel in combinatie met een gezichtsbehandeling zorgen voor maximale huidverbetering!